вторник, 10 сентября 2019 г.





Тема 5. Правила харчування. Методи очищення організму






Завдання:

1. Опрацюйте матеріали семінару, оформіть конспект.
2. Прокоментуйте відео

3. Виконайте самостійну роботу.






Нагадую матеріали надсилати на електронну пошту lilya.borisenko80@gmail.com 


або в соцмережу "Контакт".













11 комментариев:

  1. Дійсно, подивившись відео, стає зрозумілим багато правил здорового способу життя. Зокрема, харчування - це основне джерело енергії для людини, для обмінних процесів в кожній клітині. Якщо ми правильно все робимо, то і нам теж добре. Їсти після 18:00 можна, окрім солодощів. Випивати 1,5 літри води в день - життєво неохідно. Сніданок має обов'язково містити білки, бо це - цеглинки нашого організму. Вечеряти ввечері потрібно і можна до 21:00.

    ОтветитьУдалить
  2. Просмотрев видео,можно сделать вывод,что человеку действительно необходимо соблюдать все эти правила питания,нужно обязательно утром завтракать,так как это необходимо для организма.Если придерживаться всем этим правилам,то будешь здоров!

    ОтветитьУдалить
  3. У відео відображено ключові правила, що дозволяють дізнатись як правильно харчуватись.На сніданок потрібно вживати білки і снідати не раніше як через годину після пробудження. Потрібно випивати 1.5 літра води. Інтервали між вживанням їжі повинні буди 4.5 години. Після 18.00 не можна їсти, але вечеряти потрібно обов"язково. Такі основні правила для нормального харчування ми повинні дотримуватись.

    ОтветитьУдалить
  4. У відео розповідається про правильне харчування. Якщо ми будемо слідувати правилам : Завтрак повинен бути обов'язково, у якому повинен бути білок; кожний слідуючий прийом їжі повинен будити з інтервалом не більше 4,5 год.; необхідно випивати 1,5 літра простої води; після 18.00 год не можна їсти продукти з великою кількістю цукру, вечеряти -обов'язково. То ми будемо більш здоровими!!!

    ОтветитьУдалить
  5. У відео відображено ключові правила, що дозволяють дізнатись як правильно харчуватись.кщо ми будемо слідувати правилам : Завтрак повинен бути обов'язково, у якому повинен бути білок; кожний слідуючий прийом їжі повинен будити з інтервалом не більше 4,5 год.; необхідно випивати 1,5 літра простої води; після 18.00 год не можна їсти продукти з великою кількістю цукру, вечеряти -обов'язково.Сніданок має обов'язково містити білки, бо це - цеглинки нашого організму.То цей раціон,дасть на лише корисні результати!!Та ми будемо більш здоровими,та енергійними.

    ОтветитьУдалить
  6. Подивившись відео, стає зрозумілим багато правил здорового способу життя. Сніданок має обов'язково містити білки, бо це - цеглинки нашого організму.Після 18.00 не можна їсти, але вечеряти потрібно обов"язково. Такі основні правила для нормального харчування ми повинні дотримуватись.

    ОтветитьУдалить
  7. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  8. У цьому відео змальовані основні правила до того,як правильно все ж таки харчуватися.Завтрак наш має містити білки,обов'язково.Снідати потрібно через годину після того,як прокинувся. Завтрак має бути !У день ми маємо випивати не менше 1,5 л води,а то і більше. Вода виводить з організму усе погане. Між їжею має бути перерва 4,5 години. Після шостої вечора не бажано вживати їжу,багату на цукор. Вечеряти потрібно обов'язково! Але до 21.00

    ОтветитьУдалить
  9. У відео розповідається про правильне харчування. Тобто,якщо ми будемо слідувати правилам : Сніданок повинен бути обов'язково, у якому повинен бути білок; кожний наступний прийом їжі повинен будити з інтервалом не більше 4,5 годин; треба випивати 1,5 літра води; після 18.00 годин продукти з великою кількістю цукру не можна їсти, вечеряти - обов'язково. Ми не будемо мати проблем зі здоров`ям.

    ОтветитьУдалить
  10. в цьому відео розповідається про правильне харчування,яке на жаль на данний момент дуже складно дотримуватися. Знаю на своєму досліді,тому що я чесно кажучи саме з цих людей які не дотримуються правильного харчування не тому що не хочу а тому що не маю змоги, часу. Чесно кажучи я була шокована що не після 18:00 не можна їсти фрукти це для мене стало відкриттям. Дуже багато дізналася для себе корисного. І в подальшому моєму житті буду намагатися дотримуватися цих всих правил.

    ОтветитьУдалить
  11. Переглянувши відео я зробила висновок,що нам дійсно треба дотримуватись раціону харчування ,та виконувати правила здорового харчування,але нажаль у наш час це робити дуже складно,бо не має режиму сну і мало вільно часу,але ми повинні слідкувати за харчуванням .Почавши з елементарного - сніданку, щоб як найдовше зберегти своє здоров`я.

    ОтветитьУдалить